KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

 

 

Kitap okuma yarışması sınav soruları 17 mayıs pazartesi  günü saat 15:00'da okulumuz internet sitesinde yayınlanacaktır. Her öğrenci  o saatte kendi sınıfının sınavını olacaktır. Sınavda her sınıf düzeyi için belirlenen 3 kitaptan sorular olacaktır. Sınav belirlenen kitaplardan karışık 20  çoktan seçmeli sorudan oluşacaktır. Birçok öğrencimiz ilk kez internet ortamında sınav olacağından 5 soruluk örnek sınav hazırladık, aşağıdaki linkten örnek sınava ulaşabilirsiniz. Sınavı açınca öğrencilerimiz önce adını soyadını ve sınıfını seçmeli, soruları cevapladıktan sonra en altta yer alan gönder tuşuna tıklamalıdır.Gönder tuşuna bir kere tıklandıktan sonra yanıtınız kaydedildi ekranı çıkacak ve yanıtlar bize ulaşmış olacak.Birden fazla gönderilen yanıtlar olursa ilk gönderilen yanıtlar dikkate alınacaktır.  

 ÖRNEK SINAV: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrHq15tRthIi3tOSfkdFvTuleT5PYzT2loOOseoiNGO5dYUA/viewform?usp=sf_link

 * Örnek sınava ulaşmak için üsteki bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. Öğrencilerimize deneme olması açısından örnek sınav 5 soru olarak hazırlanmıştır,Asıl sınav 20 sorudan oluşacaktır.

 KAZANANLAR NASIL BELİRLENECEK?

 Sınav süresi 30 dakika olan yarışmada katılımcılar, interneti olan bir bilgisayar, tablet veya akıllı telefondan sınava katılabilecektir.Doğru cevaplar dikkate alınarak sıralamanın oluşturulacağı kitap okuma yarışmasında eşitlik olması durumunda en fazla doğru cevabı en kısa sürede yapan kişiler göz önünde bulundurulacaktır.

Süre eşitliği durumunda ise en fazla doğru cevabı aynı sürede yapanlar arasında belirlenen bir günde 2. online sınav daha yapılacaktır.

  SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları en geç 18 mayıs Salı günü okulumuz sitesinden duyurulacaktır.

 KAZANANLARA ÖDÜL:

 Kazanan öğrencilere okul idaresi tarafından belirlenen ödüller verilecektir.

  ÖDÜLLERİN TAKDİMİ:

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramında okul idaremizce  takdim edilecektir. 

 

23.04.2021 1049