Bilge Kağan Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: MİSYONUMUZ Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 07.00 - 12.30
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Karate - Jujitsu - Basketbol - Voleybol (Kız) - Kick Boxer - Futbol - Futsal (Kız) TAkımlarımız mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4005 - TUBİTAK 4006 ve TUBİTAK 2023
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: "Thanks For The Music" adlı 5 ortaklı Erasmus+ Projesi başarıyla tamamlanmıştır.

WEB - https://bilgekaganortaokul.meb.k12.tr

Adres - Osmangazi Mahallesi 2008 Sokak No1 TOKİ Konutları Sarıçam/ADANA

Öğretim Şekli :sabah

Yerleşim Yeri - Adana´nın doğusunda yer almaktadır. Ulaşım ve barınma problemi yoktur. Çukurova Üniversitesi ve Balcalı Hastanesi´ne 6 km mesafededir.

Adres - Osmangazi Mahallesi 2008 Sokak No1 TOKİ Konutları Sarıçam/ADANA

Ulaşım Büyükşehir Belediye Otobüsleri(118 ve 140 Numaralı) ve Özel Halk Otobüsleri (Sofulu TOKİ), Kiremithane (TOKİ) ve Yavuzlar (TOKİ) Minibüsleri.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 8 Km İlçe Merkezine 8 Km